Santerello de nummer 1 in Italiaanse  Bruidsmode en Trouwpakken

Italiaanse Bruidsmode en Trouwpakken van grote top merken uit italie exclusief in Nederland verkrijgbaar bij Santerello Breda. 

Diverse Italiaanse topmerken exclusief bij Santerello trouwpakken de Trouwbeleving in Breda  

De Italiaanse Trouwpakken merken zijn Exclusief verkrijgbaar in Nederland bij Santerello de Trouwbeleving in Breda en  onderscheiden zich door een moderne en elegante collectie, ontworpen en bewerkt tot in de kleinste details, voor de jonge en verfijnde man met een sterke persoonlijkheid en een uitstekende smaak. De Italiaanse trouwpakken van Santerello zijn compleet met gilet en plastron/ stropdas gemaakt van exclusieve en innovatieve stoffen die het pak tot een prestigieus kledingstuk maken voor elke speciale gelegenheid van Trouwdag, Gala, Communie of een andere bijzondere gelegenheid.


De Italiaanse Trouwkostuum merken zijn Exclusief verkrijgbaar in Nederland bij Santerello de Trouwbeleving in Breda en  onderscheiden zich door een moderne en elegante collectie, ontworpen en bewerkt tot in de kleinste details, voor de jonge en verfijnde man met een sterke persoonlijkheid en een uitstekende smaak. De Italiaanse Trouwkostuums van Santerello zijn compleet met gilet en plastron/ stropdas gemaakt van exclusieve en innovatieve stoffen die het pak tot een prestigieus kledingstuk maken voor elke speciale gelegenheid van Trouwdag, Gala, Communie of een andere bijzondere gelegenheid.


De Italiaanse Kostuum merken zijn Exclusief verkrijgbaar in Nederland bij Santerello de Trouwbeleving in Breda en  onderscheiden zich door een moderne en elegante collectie, ontworpen en bewerkt tot in de kleinste details, voor de jonge en verfijnde man met een sterke persoonlijkheid en een uitstekende smaak. De Italiaanse Kostuums van Santerello zijn compleet met gilet en plastron/ stropdas gemaakt van exclusieve en innovatieve stoffen die het pak tot een prestigieus kledingstuk maken voor elke speciale gelegenheid van Trouwdag, Gala, Communie of een andere bijzondere gelegenheid.

De Italiaanse Trouwpakken en Bruidsmode merken zijn Exclusief verkrijgbaar in Nederland bij Santerello de Trouwbeleving in Breda en  onderscheiden zich door een moderne en elegante collectie, ontworpen en bewerkt tot in de kleinste details, voor de jonge en verfijnde man of Vrouw met een sterke persoonlijkheid en een uitstekende smaak.De Italiaanse ivoor, beige of champagne kleurige Trouwpakken zijn verkrijgbaar in Nederland bij Santerello Breda en onderscheiden zich door een moderne en elegante kostuum collectie, ontworpen en bewerkt tot in de kleinste details, voor de jonge en verfijnde man met een sterke persoonlijkheid en een uitstekende smaak. De Italiaanse maatpakken, trouwkostuums van Santerello zijn compleet met gilet en plastron/ stropdas gemaakt van exclusieve en innovatieve stoffen die het trouwpak tot een prestigieus kledingstuk maken voor elke speciale gelegenheid van Trouwdag, Gala, Communie of een andere bijzondere gelegenheid.


De Carlo Pignatelli trouwpakken zijn Exclusief verkrijgbaar bij Santerello de Trouwbeleving in Breda. Santetello is de grootste premium dealer van de Carlo Pignatelli trouwkostuums.Carlo Pignatelli werd geboren in Latiano in de provincie Brindisi in 1944. Zijn naam is wereldwijd bekend, met name voor zijn collectie trouwmode voor heren. De carrière van de ontwerper gaat meer dan 40 jaar terug en begint bij de prestigieuze kleermakers 'workshops, waar hij de kunst van het maatwerk.

Zijn op maat stijl is altijd al een onmiskenbare kenmerk van zijn werk, vanaf zijn eerste bruidskleding collecties voor mannen en dames. Pignatelli heeft gezorgd voor"een revolutie" in de gelegenheids en bruidskleding sector, waar zijn creativiteit en voortdurende verlangen naar verandering hebben geleid tot de vorm , stijl en de inhoud op modegebied. Het respect voor de op maat traditie betekende het debuut van van zijn eerste herencollectie in 1980 in Turijn


De Italiaanse blauwe Trouwpakken zijn verkrijgbaar in Nederland bij Santerello trouwpakken Breda en  onderscheiden zich door een moderne en elegante collectie, ontworpen en bewerkt tot in de kleinste details, voor de jonge en verfijnde man met een sterke persoonlijkheid en een uitstekende smaak. De Italiaanse trouwpakken van Santerello zijn compleet met gilet en plastron/ stropdas gemaakt van exclusieve en innovatieve stoffen die het pak tot een prestigieus kledingstuk maken voor elke speciale gelegenheid van Trouwdag, Gala, Communie of een andere bijzondere gelegenheid.

Italiaanse Trouwpakken

Bekijk onze Italiaanse collecties Trouwpakken en Bruidsmode

Bekijk hieronder een aantal Italiaanse Trouwpakken en Trouwjurken uit onze collectie.
Wil je de pakken uit de Santerello collectie zien en passen? Kom dan eens langs of maak een vrijblijvende afspraak bij Santerello de Trouwbeleving in Breda.