Maak u afspraak bij Santerello Bruidsmode en Trouwpakken de Trouwbeleving in Breda!

Santerello de Trouwbeleving in Breda! 

Bruidsmode, Trouwpakken (Maatpak-Maatpakken), Bruidskinderen (Communiekleding), Gelegenheidskleding (Jacquets & Smokings).

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.

Contact/Adres

Santerello 🇮🇹 De Trouwbeleving in Breda!
Nieuwe Ginnekenstraat 9
4811 NM Breda
Tel: +31 76 785 79 82


Openingstijden

Maandag: 13:00 uur - 17:30 uur
Dinsdag: 9:30 uur - 17:30 uur

Woensdag: 9:30 uur - 17:30 uur

Donderdag: 9:30 uur- 21:00 uur

Vrijdag: 9:30 uur -17:30 uur
Zaterdag: 9:30 uur -17:00 uur

Voor informatie openingstijden kunt ons altijd bellen Tel: 076-7857982


Belangrijk bij de voorpret voor de mooiste dag van je leven!


  •  Exclusieve topmerken van o.a. Demetrios, Cosmobella, Guglielmo G, Wilvorst en meer mooie merken voor bruid, bruidegom, bruidskinderen in alle prijsklassen!
  •  Bij het maken van een afspraak reserveert Santerello speciaal voor u de bruids afdeling, zodat je de persoonlijke aandacht nog beter ervaart in privacy.
  •  Professioneel advies onder het genot van een lekkere Italiaanse koffie of prosecco

Ervaar de trouwbeleving in Breda!

🍾 De liefde van je leven heeft ja gezegd 🥂 Tijd voor een prachtig huwelijk waar het aan niets mag ontbreken. Waar kunnen bruidsparen beter het feest beginnen dan bij de droomwinkel 🇮🇹Santerello De trouwbeleving in Breda?

De wereld van bruidsmodezaak Santerello te Breda is als een ware beleving. De mooiste bruidsjurken en -trouwkostuums sieren de entree.
De kroonluchter heet iedereen van harte welkom. Zachtjes galmt Andrea Bocelli/Eros Ramazzotti door de zaak. De sfeer is warm en personeel laat de gasten genieten van al dat moois wat er is voor Bruid, Bruidegom, Bruidskinderen en zelfs Bruiloftgasten.

Lees verder >>>

De stijlvolle collectie is groot; Santerello de trouwbeleving in Breda met exclusieve Italiaanse topmerken! 
Alle gasten, die van binnenland en buitenland komen, staan op nummer één. Santerello zoekt bijvoorbeeld voor een bruid juist die ene jurk die klopt bij het karakter van de dame.
Het bruidspaar krijgt bij Santerello honderd procent aandacht.

Lees verder >>>

 
🇮🇹 Santerello levert kwaliteit. Of nu uren de tijd nodig is voor een doorpas of dat er binnen enkele minuten een klein knoopje vervangen moet worden, alles wordt gedaan met de grootste passie, liefde en zorg. Volgens Santerello is een ding zeker; ‘’Zowel bruid als de bruidegom zullen stralen op hun mooiste dag!🥂

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom!

Kom eens gezellig genieten bij santerello De trouwbeleving in Breda van onze prachtige bruids en bruidegoms collecties 2024 in alle prijsklassen en laat u professioneel adviseren met maatwerk naar wens, onder het genot van een lekker Italiaanse 🇮🇹 prosecco 🥂of koffie ☕️


Één ding is zeker; ‘’Zowel bruid als de bruidegom zullen stralen op hun mooiste dag!

Santerello Bruidsmode de trouwbeleving in Breda!


De liefde van je leven heeft ja gezegd. Hoera! Tijd voor een prachtig huwelijk waarbij u niets mag missen. Bruidsparen beginnen het feest nergens beter dan bij bruidsmodewinkel Santerello, de trouwbeleving in Breda.


De wereld van bruidsmodewinkel bij Santerello aan de Nieuwe Ginnekenstraat 9 in Breda is een ware trouwbeleving en is gelegen in het gezellige mooie bourgondische breda bij het Van Coothplein. De entree is mooi opgesierd met indrukwekkende bruidsjurken, trouwkostuums en een kroonluchter. Zachtjes galmen Andrea Bocelli en Eros Ramazzotti door de zaak. De sfeer is warm en personeel laat de gasten genieten van al dat moois wat er is voor bruid, bruidegom, Bruidskinderen en zelfs bruiloftgasten. Wat wil je nog meer?


De stijlvolle collectie is groot, want  Santerello biedt exclusieve Italiaanse topmerken! Alle gasten, die van binnenland en buitenland komen, staan op nummer één. Zoek je een uniek model of een specifieke stof? Santerello zorgt ervoor dat het helemaal bij je past. Persoonlijke aandacht staat hierbij centraal.

Of nu uren de tijd nodig is voor een doorpas of dat er binnen enkele minuten een klein knoopje vervangen moet worden, alles wordt gedaan met de grootste passie, liefde en zorg. Volgens Santerello is een ding zeker: zowel bruid als de bruidegom zal stralen op hun mooiste dag!

Kom eens gezellig genieten bij Santerello De trouwbeleving in Breda van de prachtige collecties van 2024, in verschillende prijsklassen. Laat u professioneel adviseren onder het genot van een lekkere Italiaanse prosecco of italiaanse espresso/koffietje. Maak een afspraak door te bellen naar 076-7857982.
Santerello De Trouwbeleving in Breda gespecialiceerd voor de Bruid, Bruidegom, Bruidsmoeders, Bruidskinderen, Bruidsjonkers, Bruidsmeisjes, Bruidsjurken, Trouwjurken, Trouwpakken, Daggasten, Gala, Business, Communie, Galajurken, Smokings, Jacquets, Gelegenheidskleding alles onder een dak voor de mooiste dag!