Bekijk en geniet van de hele collectie Destination Romance 2024 bij Santerello Bruidsmode Breda

Wij streven er altijd naar om de beste persoonlijke service te bieden. Kom genieten van de prachtige collecties van het Italiaanse merk Destination Romance maar ook van onze andere Italiaanse bruidsmodemerken zoals Orea Sposa, Demetrios en Demetrios Platinum en nog veel meer mooie bruidsmodemerken. Daar hoort zeker jouw droomtrouwjurk bij voor de mooiste dag van je leven!

Santerello Bruidsmode Breda-Demetrios Destination Romance-Trouwjurk Breda-Demetrios Bruidsjurken-Bruidsmode Breda-Demetrios

Demetrios Destination Romance Milano

De mooiste Demetrios Destination Romance bruidsmode collectie vind je bij Santerello bruidsmode Breda Italiaanse bruidsmodemerk Demetrios Milaan heeft Griekse roots en hun bruidsjurken hebben een fantastische internationale uitstraling. Door de diversiteit aan labels is er voor iedere bruid wat wils, of je nu droomt van een bohemian trouwjurk of een grootse prinsessenjurk.


Zachte en dromerige stijl huwelijkscollectie
met een natuurlijke essentie.

De Destination Romance-huwelijkscollectie is boho, etherisch en luchtig. Op zoek naar iets meer ingetogen en dromerig? Dan is dit de regel voor jou!